رگولاتوری
باتوجه به توسعه فضای کسب و کار و شناسایی نیازهای جدید در این حوزه، نهادهای جدیدی به منظور تسهیل پرداختهای الکترونیک ظهور کردهاند. بر این اساس مجوزهایی با عناوین مختلف برای سرویس های قابل ارائه مطرح شده است که با انعقاد قرار داد با شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت امکان استفاده از ابزارهای پذیرش و اتصال به شبکه الکترونیکی پرداخت (شاپرک) را به صورت غیر مستقیم برای این شرکت میسر میشود. این مجوز ها شامل: پرداخت یاری، پرداخت سازی، پرداخت بانی و …. می باشد.
دانش بنیان
شرکت های دانش بنیان با هدف هم افزایی علم، ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور و استفاده بهینه از پتانسیل های دانشگاه ها و موسسات پژوهشی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات ایجاد می گردند. از جمله سایر اهداف شرکت ها و موسسات دانش بنیان می توان به تحقق اهداف علمی کشور شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری، تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات محصولات دانش بنیان با ارزش افزوده فراوان نام برد. مهمترین حمایت ها از شرکت های دانش بنیان در حوزه نظام وظیفه، بیمه و مالیات خواهد بود. لازم به ذکر است که در این زمینه، آموزش ها و مشاوره هایی شامل توضیح کامل ضوابط و نحوه ثبتنام و ارزیابی شرکتهای متقاضی، معرفی برنامههای حمایتی از شرکتهای دانشبنیان به همراه پرسش و پاسخ توسط کارشناسان و تیم ما انجام میشود.
نماد اعتماد
نماد اعتماد الکترونیکی بهعنوان مجوزی برای کسبوکارهای اینترنتی است و فروشگاههای اینترنتی برای قانونی کردن فعالیتهای خود حتما باید نسبت به اخذ آن اقدام نمایند. نماد اعتماد الکترونیکی نشانهای است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به فروشگاههای اینترنتی معتبر داده میشود. فروشگاههای اینترنتی سایتهایی هستند که شرح مختصری از کالا یا خدمات خود را به کاربران نشان میدهند و کاربر با پرداخت کردن هزینهی لازم توسط درگاههای پرداخت اینترنتی میتواند از خدمات مورد نظر خود بهرهمند شود. از آنجایی که فرآیند خرید و تحویل کالا به صورت مجازی انجام میشود، بنابراین کاربر باید پیش از اقدام کردن به خرید از صحت خدماتی که فروشگاه اینترنتی ارائه میدهد اطمینان حاصل کند و اینجاست که اهمیت نماد الکترونیکی اعتماد معنا پیدا میکند. این نماد بعد از بررسی وبسایت و احراز هویت مالک حقیقی یا حقوقی و با هدف اعلام صلاحیت فروشگاه اینترنتی به مدت یک سال به صاحب آن داده میشود.